Kategorier
Okategoriserade

– du borde börja blogga!

Jo, det är flera som levererat det tipset.

Visst, det är en bra idé. Men jag har inte mycket att säga. Ska fundera en stund.

Det är inget fel på min skrivförmåga, där är självförtroendet gott. I ärlighetens namn finns det många skribenter som är betydligt vassare och vill säga ungefär samma sak som jag. Sedan finns ju Facebook, Twitter och Instagram. Tyvärr är det inte så många som är intresserade av annat än väder, vind, roliga länkar från klickfiskesidor och annat trams.

Mina ämnen är ganska smala och redan täckta av andra som sitter på viss insikt, inte bara åsikt som är min lilla paradgren.

Således är Luleå Hockey, rallysport och inrikespolitik ur borgerligt perspektiv redan hyllade och kritiserade områden som knappast behöver ältas ett varv till av mig. Å andra sidan är det bitvis skönt att pysa ut lite övertryck via tangentbordet. För i min lilla värld är läget i landet inte särskilt bra, oavsett vad finansministern och rikspolischefen säger. Jag har elva år kvar till pension – frågan är om det finns ekonomiskt svängrum att avsluta yrkeslivet då. Kroppen börjar redan säga stopp. Själen likaså.

Tills vidare fortsätter jag med mina ensidiga rallybilder och filmer. Och någon hundbild då och då. Allt för att stå ut med vintern ett år till.

Frågan är om mina tankar yttrar sig i bloggformat, facebook eller något annat.

1 svar på ”– du borde börja blogga!”

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.